Scooter / Fotó: Pogonyi Nóra

Megdöntötte jubileumi rekordját a Campus: 108 ezren mulattak idén a fesztiválon - óriásgaléria

Akon, Republic, Pixa, Zagar és még jó pár zenés program zárta a Campus Fesztivál idei kínálatát. Az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei eseménynek számító rendezvény vasárnap ért véget - ami a látogatói számot illeti, várakozáson felül, az egy évvel ezelőtti Campus jubileumot is meghaladva, idén 108 ezren szórakoztak négy nap alatt Debrecenben.

Miklósvölgyi Péter a Campus Fesztivál igazgatója megerősítette, hogy ennyire jól szervezett és sokszínű, izgalmas programokban bővelkedő fesztiváljuk még nem volt.

"Minden várakozásunkat felülmúlta az idei Campus Fesztivál, köszönhetően annak a bizalomnak, hogy jelentősen megnövekedett azoknak a fesztiválozóknak a száma, akik úgy gondolták, hogy valamennyi nap érdemes kilátogatni" – összegezte a főszervező. "A látogatói szám növekedése mellett kitűzött célunk volt, hogy egy olyan biztonságos, barátságos, kulturált fesztivált szervezzünk meg, amelyen nem csak a nagyszínpados koncertek dominálnak, hanem a nap minden szakában családok és különböző korosztályok találják meg a nekik tetsző, érdekes programokat. A kitűzött cél sikerült, elmondhatjuk, hogy a nagyszínpados programok mellett, valamennyi programhelyszínünket nagy érdeklődés kísérte, legyen az a Családok Éve Liget, Egyetem Tér, színházi előadás, irodalmi sátor."

Akon / Fotó: Pogonyi Nóra

Akon / Fotó: Pogonyi Nóra

A Campus Fesztivál szervezői oldalról, nem csak a felhőtlen bulizás vagy szórakozás megteremtéséről szól. Minden évben kitűzött cél volt a társadalmi szerepvállalás, jótékonyság, a nagyerdei környezet megóvása. Most a Nagyerdei Kultúrparkkal közösen, a Dreamnight rendezvénysorozathoz csatlakoztak. A fesztivál szervezői adománygyűjtő számlát nyitottak, az így összegyűlt 4 millió forint már jó alap, hogy az ebből szervezett nagyszabású programmal feledhetetlen élményt szerezzenek a hátrányos helyzetben lévő kisgyermekek számára. Az adománygyűjtő akció a fesztivál után is él, ennek részleteiről később számolnak be a szervezők.

pady

Paddy and the Rats / Fotó: Pogonyi Nóra

A Nagyerdő, a Nagyerdei Stadion, a Nagyerdei Víztorony, a több száz világító installáció és bulihelyszín páratlan környezetet teremtett a debreceni eseménynek. A közönség egyértelmű visszajelzése alapján pedig elmondható, hogy a Campus látványvilága országosan is egyedülálló, lenyűgöző volt.

Junkies / Fotó: Pogonyi Nóra

Junkies / Fotó: Pogonyi Nóra

Fotók - Pogonyi Nóra

Hozzászólások