Screenshot_13

Jordániában mutatta be új lemezét a Coldplay - Nézze vissza a különleges koncerteket

November 22-én jelent meg a Coldplay új, Everyday Life című albuma. A két korongból álló kiadvány dalait a zenekar Jordánia fővárosában mutatta be. 

Már maga a bejelentés is egy különleges kampány során zajlott - egy hónappal ezelőtt egy sejtelmes üzenetben tudatta rajongóival a Coldplay, hogy hamarosan új kiadvánnyal jelentkezik. Ahogy teltek a napok, egyre több dolog derült ki az érkező lemeről, mely november 22-én látott napvilágot, Everyday Life címmel. A dupla album két korongja a Sunrise, illetve a Sunset címet kapta, az új dalok közül pedig hármat még a megjelenés előtt megismerhetett a közönség.

A banda a lemezbemutatót Jordánia fővárosában tartotta - a Sunrise dalait napfelkeltekor, a Sunset nótáit pedig napnyugtakor játszották el, a két koncertnek pedig egy igazán különleges hely, az ammáni citadella adott otthont. A közönség nélkül zajló eseményeket a YouTube-on keresztül élőben követhették a rajongók, mostanra pedig a zenekar már meg is osztotta a felvételeket - így, aki lemaradt róla, visszanézheti.

Sunrise:

 

Sunset:

 

Hozzászólások