operett_ret2

DÍJÁTADÁS AZ OPERETTSZÍNHÁZBAN

Dancs Annamarit választották az Évad Legjobb Operettszínészének, a Marsallbot-díjat pedig Gubik Petra vethette át október 24-én a Budapesti Operettszínházban, ahol a Magyar Operett Napja alkalmából jutalmazták a műfaj kiválóságait.

Átadták a Magyar Operett Napja díjait a Budapesti Operettszínházban.  Kálmán Imre születésének, illetve Lehár Ferenc halálának évfordulóján, október 24-én, melyet 2002-ben a Magyar Operett Napjának nyilvánítottak, immáron 13 éve hagyomány az intézményben, hogy elismeréssel jutalmazzák a társulat legjobbjait.

2015-ben a Bársony Rózsi emlékgyűrű díjazottja Kállay Bori Érdemes művész lett, az évad legígéretesebb ifjú művészének járó Marsallbot-díjat Gubik Petra vehette át, az Évad Legjobb Operettszínésze díjjal pedig Dancs Annamarit jutalmazták. Az Évad Legjobb Musical Színésze díjat  az Isten pénze című zenés darab főszerepének megformálásáért Szomor Györgynek ítélték, az Életmű-díjat pedig Benkóczy Zoltán vette át, aki 1972 óta tagja az Operettszínháznak, és az operettek mellett musicalekben is gyakran látható.

Hozzászólások