Road

Álomnyereményeket ígér az új könnyűzenei tehetségkutató!

Nagyszabású könnyűzenei tehetségkutató indul Fülesbagoly néven. A díjak között fesztiválokon és népszerű zenekarokkal közös fellépések, valamint stúdiózás és sajtómegjelenések szerepelnek.

A Fülesbagoly Tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói, illetve országos rádiós múlttal.

Stílusát tekintve bármilyen - pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country - kategóriát képviselhet a jelentkező. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat április 22-én meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

url

A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, melynek tagjai:

Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára

Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője

Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója

Warnusz Zsuzsa zenész, a Budapest Voices művészeti vezetője.

A nyertes felléphet az idei Campus Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, elkészíthet egy kislemezt Magyarország legjobb stúdiójában, a SuperSize Recordingban, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat kapnak, például fellépést a Hiperkarma, a Road és a Kowalsky meg a Vega zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Magyar Népdal Napján illetve egyéb médiamegjelenéseket biztosítanak számukra.

A Fülesbagoly Tehetségkutatóra, mely az Öröm a Zene rendszerében, a Cseh Tamás Program támogatásával valósul meg, 2017. április 3-ig lehet jelentkezni.

További információ:

fulesbagoly.blog.hu

Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/1528389723838683/

Fotó: Road zenekar / Pr Garden

Hozzászólások