Fotó: Pogonyi Nóra

Benzinkutakat vett birtokba a Tankcsapda - fotók

Új kiadvánnyal jelentkezett a Tankcsapda – a zenekar Aréna-koncertjét bemutató DVD szombaton látott napvilágot, amelynek apropóján a rockerek sorra birtokba veszik a benzinkutakat, hogy dedikálják az ott kapható korongot a rajongóknak.

Pénteken Pécsen, szombaton Győrben, vasárnap pedig Budapesten lehetett elcsípni a Tankcsapda tagjait, akik a december 16-án megjelent Aréna DVD-jüket benzinkutakon dedikálták. Ennek kapcsán a Facebookon többször is bejelentkeztek élőben a rockerek, nemcsak a „rajongói találkozók” helyszínéről, hanem például a szállodai szobájukból is.

Budapesten a Kerepesi úti MOL töltőállomást vették birtokba a zenészek – a dedikálás délután kettőkor kezdődött, de már délben elkezdtek gyülekezni az utcán a Tankcsapda-fanok, akik az új kiadvány mellett persze, otthoni relikviákat is hoztak magukkal. Volt, aki sörös- vagy pálinkásüveget, mások CD-t, pólót,könyvet vagy plakátokat toltak a rockerek orra alá, sőt, egy felfújható gumizsiráfot is aláírt a csapat.

Néhány rajongó ajándékkal érkezett – kaptak italt és egy kisgyerektől rajzot is a zenészek, az egyik kisfiú pedig egy Tankcsapda-dalt is elénekelt nekik.

A zenekar három és fél órán keresztül dedikált folyamatosan. Akik eddig nem tették meg, a mai napon Debrecenben még elcsíphetik a őket – délután 3 órától ugyanis a Kassai úti töltőállomáson dedikálnak a rockerek.

Aki pedig Tankcsapda bulira vágyik, azoknak két jó hírünk is van: december 29-én a debreceni Főnix Csarnokban, 31-én pedig Budapesten, a Barba Negrában koncertezik a banda.

Fotók - Pogonyi Nóra

Hozzászólások