dave grohl

Dave Grohl bejelentette, hogy született egy kislánya a házasságán kívül

Instagram-oldalán közölte a Foo Fighters frontembere, hogy kislánya született a házasságán kívül. Az újszülött az 55 éves Dave Grohl negyedik gyermeke.

Meglepő poszttal jelentkezett közösségi-oldalán a Foo Fighters frontembere. Dave Grohl, aki annak idején a Nirvana dobosaként vált ismertté, nyilvánosságra hozta, hogy megcsalta a feleségét.

„Nemrég édesapja lettem egy kislánynak, aki a házasságomon kívül született. Úgy tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek” – írta Dave Grohl a bejegyzésében, hozzátéve: „Szeretem a feleségem és a gyermekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat, és elnyerjem a megbocsátásukat. Hálásak vagyunk azért, hogy tekintettel vannak a történtekben érintett gyermekekre, miközben együtt haladunk tovább.”

View this post on Instagram

A post shared by Dave Grohl (@davestruestories)

Dave Grohl és Jordyn Blum 2003 óta házasok, és három leánygyermeket nevelnek – Violet 18, Harper 15, Ophelia pedig 10 éves. Korábban (1994 és 1997 között) Jennifer Leigh Youngblood fotóművész volt a Foo Fighters frontemberének felesége – a RollingStone magazin szerint a rocksztár később elismerte, hűtlensége vezetett a kapcsolatuk végéhez. Hogy a friss közleményében említett újszülöttnek ki az édesanyja, azt egyelőre nem hozta nyilvánosságra a zenész.

Jordyn Blum egyébként tinédzserként modellként dolgozott. Amikor 2001-ben megismerkedtek, Blum producer volt az MTV-nél, később a Foo Fightersszel is dolgozott, a kamerák előtt és a színfalak mögött is. Ő rendezte a zenekar 2002-es „Walking a Line” című dalának klipjét, és szerepelt a 2011-es „White Limo” videójában is. A PageSix azt írja, Blum a rockbanda több szerzeményének, köztük a „Statues” és a „Burn Away” című számoknak is múzsájaként szolgált.

Hozzászólások