Varga Benedek / Rockstar Photographers - https://facebook.com/festivalphotographers

ZENÉSZEK ÁRULJÁK A JEGYEKET A STRAND FESZTIVÁLRA

A hazai zenei élet krémje árulja a STRAND Fesztiválra a jegyeket a budapesti Erzsébet téren december 1-jén. A jegypénztárban többek közt a Halott Pénz, az Irie Maffia, a Brains, a Mary PopKids, a Soerii & Poolek és az Intim Torna Illegal tagjaival, valamint Odettel is találkozhatnak az érdeklődők.

Jövőre negyedik alkalommal jelentkezik a MOL Nagyon Balaton programsorozat. Bár a kapunyitásig még közel 9 hónapot kell várni, december 1-jén elindul a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál kedvezményes jegyelővételi időszaka. Aznap, kedden délután 3-tól 5-ig a Petőfi Rádió hazai sztárjai közül többen a budapesti Erzsébet téren árusítanak jegyet. A pénztárban találkozhatunk többek közt a Halott Pénz, az Irie Maffia, a Brains, a Mary PopKids, a Soerii & Poolek és az Intim Torna Illegal több tagjával, valamint Odettel is. Az első 100 bérletvásárló ugyanitt STRANDos ajándéktárgyat is hazavihet.

Persze ekkor már országosan is elindul a jegyterjesztés a nyárzáró fesztiválra - az “early fish” akció keretében december 1-től az év utolsó napjáig kedvezményes áron értékesítik a bérleteket. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös fesztiválja 2016-ban a nyár utolsó hétvégéjére költözik, augusztus 24-27. között várja közönségét Zamárdi szabadstrandján.

És még egy jó hír a STRAND rajongóinak: december 1-jére az idei rendezvény aftermovie-ja is elkészül, melyet a fesztivál honlapján lehet majd megtekinteni.

(Fotó: Varga Benedek)

Hozzászólások