Screenshot_4

Videoklippel érkezett a The Longshot nagylemeze, megkezdte a klubturnét a csapat - videók

A háromszámos EP után végre megjelent a The Longshot Love is for Losers című nagylemeze, melynek címadó dalához videoklipet is készített a zenekar. Billie Joe új bandája már az első hivatalos fellépésen is túl van, melyeket újabb klubkoncertek követnek Amerika-szerte. 

A Green Day énekese március végén kezdte promotálni Instagram oldalán a The Longshot névre keresztelt side-projektjét, melyről eleinte csak sejteni lehetett, hogy egy új zenei formációt takar. Április 12-én végül, miután egy kaliforniai rádióban bemutatták a Love is for Losers című dalt, egy háromszámos EP-vel debütált a banda, mely a 1-2-3-4 Go! Records gondozásában jelent meg. Azóta már az is kiderült, hogy Billie Joe Armstrong mellett David S. Field (dob), Kevin Preston (gitár) és Jeff Matika (basszusgitár) a tagjai a zenekarnak, mely - a kiadó oaklandi lemezboltjában április 13-án tartott bemutatkozása után - első hivatalos koncertjét április 17-én, San Francisco városában, a Thee Parkside nevű klubban adta.

A mai napon megjelent végre a Love is for Losers című nagylemez is, összesen 11 dallal, melyeket - a Goodbye to Romance feldolgozáson kívül - mind Billie Joe Armstrong jegyez. A korongon a Happiness című számban Billie nagyfia, Joey Armstrong dobol. Az album teljes egészében meghallgatható a The Longshot YouTube csatornáján.

longshot cover  Screenshot_2

A lemezzel egyidőben a The Longshot csapata megjelentette az első hivatalos videoklipjét is a Love is for Losers című dalhoz.

Mint említettük, az első hivatalos koncertjét San Francico városában, a nagyjából 100 fő befogadására alkalmas, 21 éves kortól látogatható Thee Parkdise klubban adta a csapat. A rajongói beszámolók szerint a koncert nagyon jó hangulatban telt, a zenészek viccelődtek és nagyon közvetlenek voltak a közönséggel, a fellépés után maradtak még beszélgetni, autogramot osztogatni és közös fotókat lőni velük. A banda ma Albany, néhány nap múlva Costa Mesa, majd Los Angeles, Phoenix, Las Vegas, Baltimore és Montreal városába is ellátogat - a zenekar kizárólag kis klubokban áll színpadra mindenhol.

A San Francosco-i bulin az alábbi dalok hangzottak el: 

1. Kill Your Friends, 2. Devil's Kind, 3. Taxi Driver, 4. Rockaway Beach (Ramones cover) (Live debut), 5. Body Bag, 6. Cult Hero, 7. Fell for You (Green Day cover), 8. Love is for Losers, 9. The Last Time, 10. Walking Out on Love (The Nerves cover), 11. Kiss Me Deadly (Generation X cover), 12. Stay The Night (Green Day cover), 13. Happiness, 14. Turn Me Loose, 15. Chasing a Ghost, Ráadás: 16. Goodbye to Romance (Ozzy Osbourne cover), 17. Ziggy Stardust (David Bowie cover), 18. Bastards of Young (The Replacements cover) ("Million Miles Away"-t és a “Soul Surrender”-t végül nem játszották el)

 

Hozzászólások