Akos - Meg egyszer Turne

Vadonatúj Ákos klip - Indul a Még egyszer turné! - videó

Májusban indul a Még egyszer turné! Ákos és zenekara nemcsak Magyarországon, hanem a határon túl is koncertezik majd - sőt, már az is biztos, hogy 2016-ban ismét az Arénában zárja az évet. Ma délelőtt az énekes friss videoklippel jelentkezett, mely legújabb albumának "Csináld úgy" című dalához készült.

Ákos tavalyi éve mozgalmas volt: az IGAZÁN / TURNÉ 2015 során 17 koncerten 170 ezer érdeklődőnek koncertezett zenekarával, megjelent a mostanra dupla platinalemezes MÉG EGYSZER stúdióalbum, nem sokkal később pedig napvilágot látott egy koncert-DVD. Az énekes az évet ismét az Arénában zárta, dupla telt házas sikerrel (Fotók és beszámoló: ITT) - az idei tervek a megkezdett munka méltó folytatását ígérik.

"Szeretném megköszönni a rengeteg, lényegében feldolgozhatatlan mértékű szeretetet, együttérzést, támogatást, amit az elmúlt évben kaptam. Az idei program is sűrűnek ígérkezik: a már bejelentett koncertdátumok és a ma megjelenő koncertklip, a CSINÁLD ÚGY ad ízelítőt a 2016-os tervekből" - nyilatkozta Ákos.

Fotó: Pogonyi Nóra - Ákos / Még egyszer, Budapest Sportaréna

Fotó: Pogonyi Nóra - Ákos / Még egyszer, Budapest Sportaréna

Tavaszra új EP várható gazdag tartalommal, az ősz során pedig napvilágot láthat a múlt évi DUPLA ARÉNA előadások koncertfilmje. A jelenleg is formálódó turnéval várhatóan számos olyan határon túli helyszínen lép fel zenekarával Ákos, ahova az elmúlt évek során nem jutott el a Produkció.

A dátumokat folyamatosan hozzák nyilvánosságra, de már publikus a turnényitó előadás, a május 1-jei londoni koncert dátuma, valamint régi adósságként egy felvidéki nagykoncert: ezekre az előadásokra már kaphatók a jegyek. A mához pont 10 hónapra esedékes évzáró előadás 2016. december 17-én, szombaton a Papp László Budapest Arénában lesz: a jegyértékesítés megkezdése óta eltelt pár napban 2000 belépő talált gazdára e távoli időpontra.

Ma délelőtt, éppen két hónappal a dupla Aréna után és kereken 10 hónappal a következő budapesti nagykoncert előtt jelent meg a CSINÁLD ÚGY című szerzemény koncertklipje, amely az év végi MÉG EGYSZER lemezbemutatón rögzített felvételekből készült.

 

Az eddig meghirdetett koncertdátumok:

 

2016. május 1., vasárnap
London (UK)
The Clapham GRAND
Jegyek a www.londonfalva.com/shop és az eventim.co.uk oldalon!

2016. június 4., szombat
Nagymegyer (Felvidék, Szlovákia)
MŠK Thermál Futballstadion
Jegyek a Ticketportal hálózatában!
További infó: www.akoskoncert.sk

Évzáró koncert:
2016. december 17., szombat
Budapest
Papp László Budapest Aréna
Jegyek ITT és az Eventim hálózatában!

Újabb dátumok következnek hamarosan!

Hozzászólások