Petrusich-Chester-Bennington

Újra felveszik Chester Bennington első bandájának dalait - az egyikben a fia is énekel (fotók, videó)

Chester Bennington első zenekara újra felveszi a dalait, méghozzá a Linkin Park énekesének fia és barátai közreműködésével. 

Talán sokan nem tudják, hogy Chester Bennington a Linkin Park előtt az arizonai alapítású Grey Daze együttesben énekelt. A banda dobosával, Sean Dowdell-lel, aki később a tetoválóbizniszben Chester üzlettársa lett, 2017-ben készítettünk interjút - Sean, aki egyébként Bennington egyik legjobb barátja volt, akkor nagyon sokat mesélt a közös bandájukról, a teljes beszélgetést itt lehet elolvasni.

Chester 2017 júliusában vetett véget az életének, ám akik szerették, azóta is őrzik az emlékét. A Grey Daze tagjai most olyasmire készülnek, amivel biztos, hogy millióknak okoznak örömet világszerte: újra felveszik a zenekar klasszikus dalait, Bennington családja és barátai közreműködésével. Mindezt a közösségi médián keresztül jelentette be a zenekar, ahogy azt is, hogy a dalok közül az egyikben Chester fia, Jaime Bennington is énekel. A projektben részt vesz a Korn zenekarból Brian "Head' Welch és James “Munky” Shaffer is, valamint a Dead by Sunrise-ból, illetve a Julian-K-ből ismert Ryan Shuck, aki szintén Chester egyik legjobb barátja volt, és akivel ugyancsak készítettünk egy interjút 2017-ben Bennington halála után - a beszélgetést itt lehet elolvasni. Shuck egyébként a Hole című számban játszik majd. Az említetteken kívül a P.O.D. tagja, Marcos Curiel a What’s In The Eye és a Bush zenésze, Chris Traynor a Soul Song-ban szerepel. A felvételek az NRG Recording Studióban készülnek.


 

Hozzászólások