brainsbalance.

ÚJDONSÁG A BRAINS-TŐL

Új dallal jelentkezett a Brains. A zenekar Balance című számát november 29-én az MR2 Vadonat című műsorában hallhatta először a közönség, a hozzá készített videó pedig közvetlenül a dalpremier után debütált az együttes Youtube, illetve Facebook oldalán.

Hazánk egyik legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara új dallal ajándékozta meg a közönségét. A Brains közvetlenül a budapesti dupla-bulija előtt jelentette meg a Balance című friss szerzeményt, melyet az MR2 Petőfi Rádió Vadonat című műsorában november 29-én játszottak le először. A dalpremier után közvetlenül a Balance-hoz készített klipet is megosztotta a zenekar - a Kálló Péter fotográfus különleges vizuális művészeti projektjéhez kapcsolódó videó a Brains hivatalos Facebook oldalán, illetve Youtube csatornáján debütált.

"Az új dalunk címe Balance, azaz egyensúly, ami számunkra több dolgot is jelent. A szó utal többek között az életmódunk tempójára, az egyre többször ismételt természeti egyensúly borulására vagy a sajnálatos módon napjainkban igen erős társadalmi egyenlőtlenségekre is"MC Columbo, a zenekar frontembere az új Brains dalról.

A Brains mozgalmas évet tudhat maga mögött - Stand Firm című albumuk tavaszi megjelenése óta szinte folyamatosan koncertezik a zenekar. Legközelebb december 5-én és 6-án, a budapesti Akvárium színpadán láthatja őket a közönség, ahol vendégművészekkel kiegészülve lépnek majd fel. A dupla-koncert első napján a Halott Pénz és KRSA (PASO), a második estén pedig a Punnany Massif és Ganxsta Zolee csatlakozik egy-egy dal kapcsán a Brains-hez. A koncerteken pedig minden bizonnyal a Balance című számot is eljátssza a zenekar.

Jegyek: December 5. ITT, December 6. ITT

 

 

Hozzászólások