korona

Újabb világsztárok jelentették be, hogy elkapták a koronavírust

Olga Kurylenko, Idris Elba és Kristofer Hivju is elkapta a fertőzést: mindhárom színész a közösségi oldalán jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje.

Tom Hanks után, aki feleségével együtt Ausztráliában került karanténba, miután mindketten elkapták a koronavírust, újabb sztárokról derült ki, hogy fertőzöttek lettek. A Bond-lányként is ismert Olga Kurylenko az Instagram-oldalán vallott arról, hogy bezárkózott az otthonába, mert a COVID-19 tesztje pozitív lett. A népszerű modell-színésznő már egy hete rosszul érezte magát, belázasodott és eluralkodott rajta a fáradtság. Követőinek annyit üzent, hogy vigyázzanak magukra és vegyék komolyan a járványt.

Idris Elba a Twitter oldalán jelentkezett élő videóban, hogy tudassa a világgal, ő is megfertőződött. A színész állítása szerint nincsenek tünetei és jól érzi magát. A tesztet is csak azért végeztette el, mert meg volt rá az esély, hogy elkaphatta a vírust. Ugyan a feleségét nem tesztelték, de vele együtt ő is karanténba vonult. A Elba azt kéri, mindenki vizsázzon magára és ígéri, hogy jelentkezik majd, hogy informáljon az állapotáról.

A Trónok harcában Tourmund szerepét alakító Kristofer Hivju szintén a közösségi-oldalán keresztül szólt a rajongóihoz. A norvég színész tesztje is pozitív lett, így a családjával együtt házi karanténba vonult.     

 

 

 

View this post on Instagram

 

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on


Hozzászólások