p1060904a

Újabb koncertet hirdetett a Guns N' Roses Európában!

Négy nappal azután, hogy közzétette, mikor és mely városokat érinti majd Európában a Not In This Lifetime turné, péntek délután újabb koncertet hirdetett a Guns N' Roses. A banda nem csak június 16-án, hanem 17-én is színpadra áll jövőre Londonban. 

December 5-én végre megtörtént, amire már oly régóta vár a kontinens: a Guns N' Roses közzétette európai turnéjának koncertdátumait. A 23 év után újraegyesített zenekar április 1-jén, a Los Angeles-i Troubadour-ban állt színpadra először, majd április 8-án hivatalosan is elindult a Not In This Lifetime Tour Las Vegasban. (saját képes beszámoló itt)

guns

Guns N' Roses - Axl Rose, Las Vegas 2016. 04. 09. / Fotó: Pogonyi Nóra

A banda azóta bejárta Észak-Amerika nagyvárosait, koncertezett Dél- és Közép - Amerikában, de meghirdetett már fellépéseket jövő év elejére az ázsiai és az ausztrál kontinensen is. Szinte biztos volt, hogy Európát is célba veszik majd, és már mindenki izgatottan várta, hogy kiderüljön, mely városokban állnak színpadra.

Guns N' Roses - Patience / Los Angeles 2016. 08. 19. - Videó: Pogonyi Nóra

A magyarok nagyon szerencsések - bár Budapest nem került fel a listára, Bécsben fellép az együttes július 10-én. Ennél kedvezőbb hírt nem is kaphattak volna a rajongók, hiszen egyáltalán nincs nagy távolság a két település közt, autóval, vonattal, vagy akár busszal is át lehet jutni pár óra alatt az osztrák fővárosba.

Guns N' Roses - November Rain / Las Vegas, 2016. 04. 09. Videó: Pogonyi Nóra

A koncertjegyek értékesítése pénteken indult - a magyar pénztárcához mérten olcsónak egyáltalán nem nevezhető belépőkre persze azonnal lecsaptak a rajongók. Arra valószínűleg senki sem számított, hogy további dátumok is érkezhetnek még.

Pedig ez történt: a Guns N' Roses péntek délután egy újabb showt hirdetett Londonban. A zenekar nem csak július 16-án, hanem 17-én is színpadra áll a városi stadionban. Ezek után érthető, ha az emberben ismét feléled a remény - talán lesznek még újabb dátumok, köztük egy budapesti koncerttel. A turné kapcsán sokat emlegetett Volt Fesztiválon szinte biztos, hogy nem találkozunk velük, hiszen a rendezvény szervezői már bevállaltak egy világsztár-együttest, feltehetően nem kevés pénzért. A Sziget Fesztivál ideje alatt pedig már ismét az Egyesült Államokban lesz a banda. A listát nézegetve, nem sok szabad dátum maradt az egyes fellépések között, de hátha csoda történik és egy budapesti koncertet is meghirdet még a zenekar.

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine / Las Vegas, 2016. 04. 09. - Videó: Pogonyi Nóra

A zenekar európai turnéja részletesen ITT.

Képgaléria a Las Vegas-i Guns N' Roses koncertről - Fotók: Pogonyi Nóra

Hozzászólások