IMG_6797

Újabb Aréna-koncertet hirdetett a Kowalsky meg a Vega

Két hét sem telt el azóta, hogy a Kowalsky meg a Vega a Budapest Arénában koncertezett, máris újabb bulit hirdetett ugyanott a csapat!

Február 17-én telt ház előtt lépett fel a Budapest Arénában az idén 15 éves jubileumot ünneplő Kowalsky meg a Vega (fotók itt). A buli olyannyira jól sikerült, hogy 2020-ban újabb koncertet tervez ugyanott a zenekar, ráadásul két másik eseményt is meghirdettek a Facebook oldalukon: augusztus 31-én a Budapest Parkban, 2019 elején pedig a debreceni Főnix Csarnokban találkozhat velük a közönség. 

"Drága Barátaink! Bár nem szokásunk ennyire előre szaladni, de most kivételesen fellebbentjük a fátylat a főbb koncertállomásainkról! Tehát ebben az évben, egészen pontosan augusztus 31-én Budapesten a Parkban lépünk fel!!!! Jövő év elejét Debrecen város Sportcsarnokában, a Főnixben kezdjük meg a 2019-es év turnéját!!!! Majd rá egy évre 2020. elején ismét visszatérünk a budapesti Papp László Sportarénába!!!!! És persze mindeközben turné, turné és turné! Na, örülünk?????"

Hozzászólások