Screenshot_139

Új lemezzel jelentkezik Mike Shinoda - Három dal már meghallgatható a korongról

Július 10-én új lemezt ad ki Mike Shinoda.

"Márciusban, a karantén-időszak kezdetén elkezdtem új dalokat összerakni élőben, online. Mindamellett, hogy ez naponta összehozta egy-egy beszélgetésre a rajongókat,  a live stream egy csomó témaötletet és meglepő műfaji remixet inspirált. Örömmel jelentem be, hogy hamarosan megjelenik az első olyan lemezem, amely ezeket az instrumentális dalokat tartalmazza" - olvasható Mike Shinoda legfrissebb közleményében.

A zenész friss kiadványa Dropped Frames Vol. 1 címmel július 10-én érkezik. A korong előfutáraként az Open Door című szerzemény már felkerült a YouTube-ra. A dal érdekessége, hogy a korábban indított #singopendoor kihívásnak köszönhetően hét, a világ különböző részeriről származó rajongó hangja is hallható benne. Ez a nóta egyébként az egyetlen olyan track az albumon, amelyben énekelnek.

"Az ilyen időkben, mint a mostani, úgy érzem, hogy egy szavak nélküli dalokat tartalmazó lemez remélhetőleg - megtörve a csevegések zaját - nyugalmat ad a rajongóknak. Hallgasd, ha pihensz, dolgozol, festesz, eszel vagy játszol épp... amikor csak jólesik" - írja Mike.

Az Open Door című szám mellett két másik dal is meghallgatható már az érkező kiadványról Shinoda YouTube-csatornáján.

Osiris:

Super Galaxtica:

 

 

Hozzászólások