IMG_6781h

Triplázott a Vad Fruttik az Akváriumban - fotók

Három napon át koncertezett telt házzal a Vad Fruttik Budapesten. A közönség december 27-én, 28-án és 29-én, az Akvárium Klubban hallhatta először élőben a zenekar legújabb albumának dalait.

Közel két év után december 15-én új lemezt adott ki a Vad Fruttik. A Tudom milyen című, tíz számos korong dalait december 27-én, 28-án és 29-én a budapesti Akvárium Klubban mutatta be élőben a zenekar. A koncertekre villámgyorsan elfogytak a jegyek - a zenekar mindhárom napon telt ház előtt lépett színpadra.

 

Fotó: Pogonyi Nóra
Fotó: Pogonyi Nóra

Egyre izgatottabban mozgolódott a tömeg, ahogy közeledett a koncert kezdetének ideje - a december 29-ei estén nem sokkal kilenc óra után meg is érkeztek a színpadra a zenészek. Az öttagú csapat nem teketóriázott, szinte azonnal a húrok közé csaptak, az Akvárium termét egy szempillantás alatt fergeteges hangulatú "tomboldává" változtatva.

 

Fotó: Pogonyi Nóra
Fotó: Pogonyi Nóra

Az új lemez dalai mellett a Vad Fruttik minden eddigi albumáról felhangzott egy-egy szerzemény a koncerten, melynek hangulatát igazán egyedivé varázsolták Pálocska Péter fényjátékai. Az alkotó rendkívül karakteres, a szivárvány minden színét felvillantó effektekkel tűzdelte meg a produkciót - időnként a zenészek konkrétan beleolvadtak a hátuk mögül érkező sugárnyalábokba. A rajongók megállás nélkül tapsoltak, ugráltak, az énekes, Likó Marcell pedig kétszer is  leszaladt hozzájuk a színpadról egy-egy kézfogásra, ölelésre, közös éneklésre. A csaknem kétórás koncert után arra is szakítottak időt a zenekar tagjai, hogy személyesen találkozzanak a közönségükkel - többen az új CD-t, az együttes logójával ellátott pólókat, illetve a Bunkerrajzoló című könyvet dedikáltatták, sőt, olyan is akadt, aki a karjára kért aláírást az énekestől.

Fotók a december 29-ei koncertről:

 

 

 

 

Hozzászólások