IMG_0752

Teltházas volt a szombat a Sziget Fesztiválon - fotók

A Mumford and Sons és megannyi más program teltházat hozott össze a Sziget szombati napján, 90 ezren voltak a fesztiválon.

"Szombat este 10-kor le kellett állítanunk az aznapi jegyeladást, gondoltunk azonban azokra, akik már elindultak és nem értesültek a jegystopról, számukra félretettünk néhány tucatot” – mesélte Kádár Tamás főszervező, aki elmondta, 90 ezer főben maximalizálták a napi látogatószámot. Mint arról már korábban beszámoltak a szervezők, a Sziget hétfői napjára, azaz 13-ára már elővételben elfogytak a jegyek, és Kádár szerint érdemes a keddi jegyeket mielőbb beszerezni, mert esélyes az is a teltházra.

A fesztivál negyedik napján a Bastille is fellépett a Nagyszínpadon. A zenekar nem először járt Magyarországon, a Szigeten immáron harmadik alkalommal koncerteztek.

Bastille / Fotó: Pogonyi Nóra

Bastille / Fotó: Pogonyi Nóra

A szombati nap fő fellépője a Mumford and Sons csapata volt, akiknek ezen a nyáron a szigetes volt az egyetlen európai fesztiválkoncertje.

IMG_1047

Mumford and Sons / Fotó: Pogonyi Nóra

Mumford and Sons / Fotó: Pogonyi Nóra

Mumford and Sons / Fotó: Pogonyi Nóra

Vasárnap este a Halott pénz nyitja a Dan Panaitescu Nagyszínpad programját, majd a Kaleo után Liam Gallagher lép színpadra. Az Oasis balhés testvérpárjának másik fele két éve már játszott a Szigeten, most Liamen a sor, aki tavaly As You Were címmel adott ki szólólemezt.

Hozzászólások