img-Harrison-Ford-Surprises-Star-Wars-Fans-for-a-Good-Cause

TE IS OTT LEHETSZ A STAR WARS PREMIEREN!

A Star Wars: The Force Awakens Los Angeles-i premierje az egyik legnagyobb durranásnak ígérkezik Hollywoodban, ahol most az Omaze oldalán bonyolított jótékonysági akciónak köszönhetően összesen nyolc rajongó maga is részt vehet. Azok, akik adakoznak az Omaze/StarWars programján keresztül, akár úgy, hogy pénzükért egyben a fanok számára mindenképp értékes ajándékokhoz is hozzájutnak, sorsoláson vesznek részt. A játék két nyertese három-három barátjával együtt ott lehet a film vörös szőnyeges premierjén Los Angeles-ben vagy Londonban.

A Star Wars: Force for Change kezdeményezés keretében született kampány segítségével, melyet maga Harrison Ford hirdetett meg múlt csütörtökön, pozitív hatású cselekedetekre kívánják bátorítani az embereket. Magát a kezdeményezést egyébként 2014 májusában a The Force Awakens rendezője, JJ Abrams indította, szereplési lehetőséget kínálva a Star Wars VII. epizódjában a film rajongóinak. Az akcióval több mint 4,26 millió dollárt sikerült összegyűjteni, az UNICEF programjait támogatva, jótékony célra.

A Star Wars kampányon keresztül befolyt adományokkal összesen 15 jótékonysági programot támogatnak majd világszerte, melyeket Abrams, a film szereplői, producere és a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy választanak ki.

A jótékonysági akcióban december 4-ig lehet részt venni az Omaze oldalán keresztül.

Nézd meg, hogyan lepte meg a rajongókat Harrison Ford:

 

(info: TheHollywoodReporter)

Hozzászólások