zanzibar_2016_1500_bw

Színpadon: a Zanzibar!

Országos lemezbemutató turnéval tért vissza az elmúlt másfél évtized egyik legsikeresebb hazai rockzenekara, a Zanzibar. A négytagú együttes február 18-án Budapesten az Akvárium Klubban mutatja be 'Mindent lehet, mindent szabad' című új albumát.

Eredeti dalszerzőjével, Nagy Gáborral a soraiban indult országos turnéra a Zanzibar. A zenekar tagjai a négy év után kiadott Mindent lehet, mindent szabad című albumukat mutatják be a közönségnek.

"A dalírás és a felvételek az újrakezdés és a megújulás jegyében, nagyon tüzes, kreatív és vibráló hangulatban folytak. Úgy érezzük, hogy egy igazi, a korai zanzibaros dallamvilágot és jó értelemben vett slágeres, ugyanakkor, szikár, karcos, kifejezetten mai, jelen idejű gitárzenét tartalmazó album született" - mesélik a zenészek.

A Zanzibár együttesnek számos slágert köszönhetünk az elmúlt 15 évből, énekesnőjük, az állatvédőként is aktív Terecskei Rita az egyik legvagányabb hazai frontcsaj, s bár gitárosaik, a zenekar később visszatért dalszerzője, Nagy Gábor, majd az immár a Tankcsapdát erősítő Sidi távozása után talán egy kicsit szem elől téveszthettük őket, most újult erővel, egy egyszerre emlékezetes és dögös dalokat tartalmazó nagylemezzel ismét reflektorfényben a Zanzibar. Akikkel a koncertek során találkozhatunk: Terecskei Rita - ének, Nagy Gábor - gitár, Kovács András Donát - dob, Steklács Miklós - basszusgitár.

Február 18-án a budapesti Akvárium Klubban is színpadra áll a zenekar, ahol sztárvendégként az ország egyik legnépszerűbb együttesének frontembere, Kowa egy Zanzibar- és egy Kowalsky meg a Vega-dalt énekel majd el Ritáékkal.

 

Hozzászólások