Fotó: Bolya Árpád

SZABÓ DÁVID KONCERT - MEGLEPETÉSEKKEL

Élőzenekaros koncertre készül Szabó Dávid. A Budapesti Operettszínház szólistája és az X-Faktor sztárja január 23-án az Újpesti Kulturális Központban rendezett esttel ünnepli az idei év kettős jubileumát.

Szabó Dávid számára különleges ez az évad, hiszen két kerek évfordulót is ünnepelhet: a fiatal művész idén töltötte be 30. életévét, és immáron 10 esztendeje tagja a Budapesti Operettszínház társulatának. A dupla jubileum alkalmából Dávid élőzenekaros koncertre készül, melyet január 23-án, az Újpesti Kulturális Központban láthat a közönség. Zeneileg igen színes repertoárra, illetve meglepetésvendégekre is számíthatnak a résztvevők, akiknek névsorát egyelőre még nem hozták nyilvánosságra.

"Egy olyan kivételes koncertre számíthatnak a vendégek, ahol az eddigi karrierem főbb állomásait, kedvenc szerepeit fogom feleleveníteni dalokban" - mondta Dávid a közelgő esemény kapcsán.

szabodavidFotó: Bolya Árpád, Plakát: Pogonyi Noémi

Szabó Dávid már hét évesen színpadon állt, gyermekszereplőként több musicalben is közreműködött, és tagja volt az Operaház Gyerekkórusának. 2004-ben végzett a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójában, és még ebben az évben megkapta a Színész I. képesítést a színészkamarától. Több zenei műfajban is otthonosan mozog, a musical főszerepeken kívül láthatjuk operettekben, de színházi pályája mellett évek óta építi könnyűzenei karrierjét is. A popszakmában az X-Faktor tehetségkutató tv-show által vált ismertté, ahol 2012-ben a legjobb négy között végzett.

Szabó Dávid és DJ Viktoria Metzker - Pouring Rain:

 

Hozzászólások