pasok

Sörcímkén jelent meg a Pannonia Allstars Ska Orchestra legújabb dala - videó

PASO SKA IPA névvel egy prémium kézműves sört dobott piacra a Pannonia Allstars Ska Orchestra és a gyártó HopTop Brewery. A palackozott ital különlegessége, hogy a címkéjén található QR-kód segítségével letölthető a zenekar vadiúj, As One című dala.A Pannonia Allstars Ska Orchestra hétvégén ünnepli a 15. születésnapját. Az együttes és a HopTop Brewery a jubileum alkalmából egy különleges, gyümölcsös aromájú, hidegkomlós, dupla IPA 8 százalékos alkoholtartalmú sört készített. A palackozott ital mellé zene is jár, ugyanis Magyarországon egyedülálló módon az üveg címkéjén található QR-kóddal letölthető a PASO vadiúj, As One című dala.

paso_ska_ipa_3

A sör kiváló minőségét garantálja a HopTop Brewery, a sörfőzde ugyanis több nemzetközi díjjal rendelkezik. A kontinens legnagyobb sörversenyéről, a European Beer Star-ról egyedüli magyar vállalatként hoztak haza érmet. A PASO SKA IPA egyébként május 23-tól kapható, a boltok listája megtalálható a www.facebook.com/HopTopBrewery oldalon.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra új dala is elhangzik majd a 15 éves jubileumi koncertjükön, mely a Belfeszt keretein belül zajlik május 27-én. A bulin nagyon sok vendégművész is fellép, köztük Sena, Koszi Janka, Kiss Erzsi és Céanne, valamint itt debütál majd a zenekar új dobosa.

A zenekar kedden este mutatta be az új italát:

A születésnapi koncert Facebook-linkje:

https://www.facebook.com/events/190031441635533/

Részletek:

https://paso.hu/

https://www.facebook.com/pannoniaallstars

 

Hozzászólások