Screenshot_613

Rúzsa Magdi nem akar keresni rajta: ajándékba adja az Aréna-koncertjének felvételeit

Hatalmas meglepetést okozott a rajongóinak karácsonykor Rúzsa Magdi.

A szeretet ünnepén, amikor az örömszerzés, illetve egymás megajándékozása egyébként is felértékelődik, az énekesnő úgy döntött, a családja mellett a rajongói számára is megpróbálja szebbé tenni ezeket a napokat. Bár a koncertek hiánya a többi előadóhoz hasonlóan valószínűleg neki is nagy bevételkiesést okozott, úgy érzi, ebben a mostani helyzetben talán még fontosabb gesztusokat tenni egymás iránt, az idei év ugyanis mindenki számára egyformán nehéz volt.

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán tudatta a közönségével, hogy egy újabb DVD kiadvány készítése helyett most ingyenesen elérhetővé teszi mindenki számára a 2020-as dupla Aréna-koncertjének felvételeit.

"Senkinek sem volt egyszerű ez az év, ezért úgy döntöttem, mindenki számára elérhetővé teszem az idei Aréna koncertemet. Most nem készítettem dvd-t, hanem ajándékba adom nektek, akiknek örömet szerzek vele. Cserébe csak annyit kérek, hogy jövőre majd énekeljetek velem jó sokat. Úgy érzem, most különösen fontosak az ilyen gesztusok egymás iránt. Boldog Karácsonyt! Remélem jövőre már találkozhatok veletek! Nagyon hiányoztok, és a muzsikálás is nagyon hiányzik" - olvasható a művésznő bejegyzésében.

Az énekesnő egyébként kesergés helyett igyekezett kreatívan tölteni a 2020-as évet. Mesekönyvet, musicalt, ráadásul egy szakácskönyvet is írt, szeptemberben pedig egy új klipes dallal is meglepte a közönséget. Mindemellett nagy sikere volt annak a nótának is, amit a Halott Pénz zenekarral készített.

A februári dupla Aréna-koncert felvételeit, amit most ajándékba ad a közönségnek, itt tudja megtekinteni:

.

Hozzászólások