Mozsi Gabor/Rockstar Photographers www.facebook.com/festivalphotographers

NÉZD VISSZA A SZIGET ÉLMÉNYEKET!

Megérkezett a 2015-ös Sziget Fesztivál összefoglaló videója. A csaknem kilenc perces aftermovie az idei rendezvény legemlékezetesebb pillanatait örökíti meg.

Elkészült a Sziget Fesztivál sokak által várt videója, melyet a 2015-ös rendezvény legemlékezetesebb mozzanataiból állítottak össze. A csaknem kilenc perces aftermovie a koncerteken rögzített felvételek mellett a fesztivál egyediségét adó programjairól is igyekszik átfogó képet bemutatni.

A Sziget Fesztivál úttörő kezdeményezésként indult 1993-ban Magyarországon. Az egyhetes rendezvény, mely a Hajógyári szigeten évente egyszer, augusztusban nyitja meg a kapuit a látogatók előtt, debütálása óta százezreket vonzó eseménnyé nőtt. 2015-ben új rekordot állítva több mint 415ezer ember érkezett a rendezvényre, mely a Szabadság Szigete címen a koncertek mellett egyéb kulturális és közösségépítő programokkal várja az érdeklődőket. A fesztiválok virágkorában gazdag kínálatának köszönhetően nemzetközi szinten is az egyik legsokoldalúbb rendezvényként tartják számon a Sziget Fesztivált.

A jövő évi eseményre, mely 2016. augusztus 10-től 17-ig tart november 24-étől kezdik a jegyeket árusítani. Az első 24 órában 5 vagy 7 napos bérletet váltó vásárlóknak Szitizen Prime ajándékcsomaggal kedveskednek a szervezők. Online jegyvásárlás ITT.

(fotó: Mozsi Gabor/Rockstar Photographers www.facebook.com/festivalphotographers)

Hozzászólások