Gomory Zsolt

Megszólalt Gömöry Zsolt: ilyen állapotban van az EDDA tagja, akit koronavírus miatt kórházban kezelnek

Kórházban kezelik az Edda billentyűsét: Gömöry Zsolt, akinek a koronavírustesztje pozitív eredményt mutatott, a Blikknek számolt be az állapotáról. 

Korábban az Onstage.hu is megírta, hogy az EDDA Művek több tagja is lebetegedett: Pataky Attila kórházban van, Kicska László karanténba került, és Gömöry Zsolt sincs túl jól a Blikk információi szerint. A lap közben megtudta, hogy a banda billentyűsének pozitív lett a koronavírus-tesztje és a frontemberhez hasonlóan ő is kórházba került.

"Nincsenek jó híreim. Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle" - mondta a lapnak Gömöry, akit egy hete az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírus-fertőzötteket gondozó osztályán kezelnek. Hozzátette: bár türelmes és bizakodó, egy hét után is ramatyul érzi magát. Az egyetlen, amiben javulás tapasztalható, hogy napközben már nincs olyan magas láza - csak hajnalra szokott belázasodni, de az kezelhető. A laboreredményei viszont elmondása szerint "eléggé elmásztak negatív irányba". Múlt hétfő óta a duplájára nőtt a CRP-értéke, ami a gyulladásos állapot mértékét jelöli.

A zenész nem tudja, hol kaphatta el a vírust, ami biztos, hogy nem rokontól, mert a családtagjai továbbra is tünetmentesek. Pataky Attiláról egyelőre nincsenek a lapnak további információi, Kicska Lászlóról pedig annyit írtak, hogy az otthonában gyógyul. Alapi István közben pár nappal ezelőtt a Facebook-oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy ő jól van.

Nem csak az Edda művek csapatában okozot gondot a járvány: időközben kiderült, hogy többek közt Király Linda és Pély Barna is elkapta a koronavírust, korábban pedig Polyák Lilla és Gömöri András Máté is bejelentette, hogy fertőzés miatt karanténba kerültek.

/ Nyitókép: Pogonyi Nóra

 

Hozzászólások