newcova

Meglepetés karácsonyra a Sledgeback-től

Eddig meg nem jelentetett dalokat tartalmazó EP-vel ajándékozta meg közönségét december 1-jén a Sledgeback. A digitális formátumban kiadott szerzemények percek alatt bárhonnan, könnyedén elérhetők. 

Nemrég új videoklippel, most pedig két, eddig kiadatlan dallal lepte meg rajongóit a Sledgeback. Szakácsi Greg Seattle-i punk rock zenekara ezúttal digitális EP formátumban jelentette meg a nótákat, melyek így az Államokon kívül is könnyedén elérhetők. A december 1-jétől megvásárolható kiadvány a 'State of Chaos' és a '10 after 10' című számokat tartalmazza. Szakácsi ígérete szerint: "hamarosan újabb meglepetések következnek!"

 

Íme a banda legújabb klipje, mely november 17-én debütált a Lángoló Gitárok oldalán, és a 'The Hate' című számhoz készült. A dal eredeti verziója a Sledgeback 2014-es 'Land Of The Freak' című albumán szerepel, enyhén remaszterizált változatban pedig a februárban kiadott '36206' című lemezre is felkerült. A klip a NewArtExpress youtube csatornáján érhető el, amit a Sledgeback és a C.A.F.B. támogatására Seattle-ben létrehozott „Do It Yourself” promóciós csapat kezel.

 

 

Hozzászólások