Screenshot_603

Mégis lesz Fenyő Ünnep! - Töltse a vasárnap estét a Hungária legendájával - Itt a bejelentés

Óriási örömet okozott Fenyő Miklós a rajongóinak!

A Hungária legendás énekese a közösségi-oldalán jelentette be, hogy a hagyományosan december 27-ére tervezett Fenyő Ünnep koncert helyett kitalált valamit, amivel némiképp kárpótolhatja a közönséget. Mintegy karácsonyi meglepetés, úgy érkezett a hír: Fenyő Miklós vasárnap 20 órakor a Facebook-oldalán várja a rajongóit, hogy együtt töltsék az estét. Az énekes élőben fog bejelentkezni, és válaszol a rajongók kérdéseire, amiket akkor, vagy akár már jóval korábban, a bejelentő-poszt alatt komment formájában feltehetnek. Kell ennél szebb és ekluzívabb ajándék?

Íme a részletek:

"December 27, este 8 óra. Ismerős a dátum? Ez a nap sok-sok év óta a mi napunk, a mi Fenyő Ünnepünk. Idén sajnos egy kicsit másképp, de újra együtt leszünk, ha velem tartotok.

Várlak Benneteket 27-én este 8 órakor, itt a Hivatalos Oldalon, ahol élő bejelentkezéssel tölthetjük együtt ezt az estét, ami már komoly hagyomány köztünk. Gondoltam, ne törjük meg ezt a folyamatot.

A kommentekben kérdezzetek, írjatok érdekes gondolatokat, amikre majd az élő adásban válaszolok. Küldjetek sok kérdést, hogy legyen mire válaszolni. Már most ide is várjuk a kérdéseiteket, hogy mire vagytok kíváncsiak, de aznap az élő bejelentkezéshez is írhattok majd.

Szóval, 27-én este ismét Fenyő Ünnep, ezúttal, ha nem is a megszokott koncert formájában, de egy jó kis kérdezz-felelek játékkal.

Mindenki otthonról, és mégis együtt.

Fenyő Miklós" - olvasható a bejegyzésben.

.

Hozzászólások