pinkkk

Látványos show-val érkezik Pink a Sziget Fesztiválra

Lenyűgöző látványvilág, akrobatikus színpadi jelenlét és fergeteges hang – nagyjából erre számíthatunk augusztus 9-én a Szigeten Pinktől, aki a családját is magával hozza Budapestre.  

"Nincsenek szavak. És valószínűleg nincs olyan kép, ami alkalmas lenne a szombat esti P!nk show hangulatát s energiáját megfelelően visszaadni" – írta nemrég egy kritika Pink koncertjéről az Egyesült Államokban.

Pink egy hosszabb kihagyás után ugrott fejest a turné világába, és a hírek szerint mindenhol nagyon odateszi magát. Szigetes koncertjén is valami nagy látványosságra készül, akár még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekli néhány slágerét. 

piunkszi

A világsztár, ahogy a turné minden állomására, Budapestre is a családjával érkezik. Már le is adta a rendelését az itt tartózkodásuk alatti igényeikre. Az biztos, hogy az énekesnő kedveli a virágokat és előnyben részesíti a természetes módon termesztett gyümölcsöket – listáján ugyanis elsőként két csokor fehér rózsa szerepel, amit az öltözőjében szeretne látni, emellett pedig többféle tea, organikus méz, organikus citrom, szeletelt sárgarépa, zeller és egy halom különböző, szintén természetes módon termesztett bogyós gyümölcs, amiket szeretne megkapni majd.  Azt is leszögezte, hogy gyerekbarát legyen az öltöző, például a késeket élvédővel kéri.

A táncoslányoknak gyümölcs és zöldséges tálat, avocadót, 70%-os csokit és egy zacskó gumimacit rendeltek. A fiú táncosok gumimacit nem kapnak, viszont kértek egy nagy zacskó csokiszeletet, a zöldségek és gyümölcsök mellett.

Hozzászólások