Screenshot_28

Lakókocsival turnézik Európában a The Kolin zenekar

Elképesztő dologgal álltak elő a The Kolin tagjai. A trió egy stúdióként is funkcionáló mozgó színpaddal készül európai turnéra.

Az interneten hirdette meg Linczényi Márkó legújabb ötletét. A The Kolin együttes frontembere egy lakókocsit szeretne stúdióvá alakítani, méghozzá úgy, hogy az egyben színpadként is funkcionáljon. A zenekar ezzel a járgánnyal indulna turnézni Európába.

Az ötlet egy híres angol hangmérnöktől Phill Brown-tól származik, aki a társaival a '70-es években lakóautó-stúdiókban dolgozott, hogy külső helyszíneken is tudjanak felvételeket készíteni. A zenészek már meg is vásárolták a különleges turnéhoz szükséges lakókocsit, amit úgy szeretnének átalakítani, hogy bárhol tudjanak számokat rögzíteni és koncerteket adni.

facebook_share

A KolinMobile a tervek szerint 2018 tavaszán Budapesten kívül Pozsonyban, Prágában, Bécsben és Berlinben tűnik fel. A koncertek mellett közösségi programokat, képzőművészeti kiállításokat, összművészeti produkciókat és bábelőadásokat is szerveznek majd a mozgó színpadon.

IMG_5110

A projekt közösségi finanszírozásból valósulna meg, amiért cserébe exkluzív ajándékokat kínálnak a The Kolin tagjai. A támogatók kaphatnak akár egy saját koncertet is a kertjükben, kérhetik, hogy írjon egy dalt nekik a zenekar, vagy rögzíthetnek is közösen egy-egy számot a zenészekkel.

További információ itt.

Bővebb háttér itt.

Hozzászólások