akvarium

Koronavírus: felfüggeszti működését az Akvárium - a bisztró és a terasz is bezár

A koronavírus-járvány terjedése miatt szerdán délután rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdetett a kormány az ország egész területére. Egyebek mellett a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb látogatottságú kültéri rendezvények betiltását is elrendelte.

A nagylétszámú rendezvények betiltása elég nagy káoszt okozott a zene- illetve szórakoztatóipar területén. Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, ahol a magyar előadók mellett időnként külföldi fellépők is megfordulnak, és ahol a koncertek mellett vendéglátóegység is üzemel, közleményben tudatta a Facebook-oldalán, hogy a programok törlése, illetve átszervezése mellett határozatlan időre a bisztró-részleg működését is felfüggeszti.

"Az elmúlt hetek eseményei alapján arra a döntésre jutottunk, ami az egyetlen lehetséges, felelős lépés a jelenlegi helyzetben: 2020. március 14. szombattól az Akvárium Klubot határozatlan időre bezárjuk. A döntés a teljes intézményre vonatkozik.

Tesszük ezt azért, mert azt gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben csak az összefogás segít, ha mindenki, akinek lehetősége adódik, hozzáteszi a sajátját a közöshöz.

Az Akvárium Klub nem biztosíthat teret és lehetőséget a vírus további terjedésének.

Az Akvárium Budapest egyik legjelentősebb kulturális-szórakoztató központja, ahol hazai vendégek, turisták és a művészvilág ismert szereplői fordulnak meg hétről hétre. A veszélyhelyzet elrendelése óta lemondtuk és átszervezzük új időpontra az összes koncertet, partit és más eseményt, szombattól azonban határozatlan időre a bisztrót és a teraszt is bezárjuk. Ezekben a nehéz napokban, hetekben mindennél fontosabbnak tartjuk a vendégeink és dolgozóink egészségét.

Arra biztatunk, hogy maradjatok otthon! Ezzel tehettek most legtöbbet a magatok, barátaitok, a családotok és mindenki egészségéért. Hiszünk bennetek, és ha mindannyian betartjuk a koronavírus megfékezésére hozott szabályokat, sőt, még annál is többet, remélhetőleg mihamarabb üdvözölhetjük egymást újra kedvenc helyünkön, az Akvárium Klubban.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Hamarosan találkozunk!"- olvasható a klub Facebook-oldalán.

Hozzászólások