44038416_299021687585614_1973836913336909824_n (1)

Kanadai bandával koncertezik Linda Daemon zenekara

Kanadai zenészekkel szervez közös bulit a KR3LL.

Biztos sokan emlékeznek még Linda Daemonra, aki 2016-ban az RTL Klub tehetségkutató műsorában is szerepelt. Az extrém külsejű énekesnő, aki akkor már egyáltalán nem számított kezdőnek, a válogatón saját dalát adta elő, s bár a műsorból hamar kiesett, ez egyáltalán nem keserítette el – azóta is rendszeresen fellép különböző formációkkal.

A több mint két évtizede pályán lévő, kanadai születésű, de magyar származású előadó, akit elsősorban a Zero-G és Drugzone banda éléről ismer a közönség, az utóbbi időben a KR3LL nevű zenekarral járja a klubokat. A 2013-ban alapított banda férj-feleség csapat, melynek tagjai közt Linda mellett az énekesnő párja, Tommy Muratore, valamint a Junkies zenekar basszusgitárosa, Riki Church és dobosa, Keresztes Viktor szerepel.

KR3LL Photo

„Saját stílusú zenét kreáltunk, erős ütemekkel, energikus vibrálással és pozitív dalszövegekkel, amelyeket mindenki magáénak érezhet” – mondja Linda. „Az élő hangszerek és az elektronikus hangzás keverésével egyfajta partizenét hozunk azoknak, akik szeretik elengedni magukat, imádnak táncolni, headbangelni, és elveszni az izgalmas dallamokban. A KR3LL belőlünk jön, de mindenkihez szól – őszinte, bulis zene, egy cseppnyi szexualitással.”

A KR3LL dinamikus dallamvilágát a stílusok keveredése miatt a rock és az elektronikus zene szerelmesei egyaránt kedvelik. A zenekar rengeteget koncertezik, már bejárták egész Magyarországot – játszottak a Junkies, a kanadai The Birthday Massacre, a svéd Deathstars és az olasz Black Mamba csapatával, de nagyon sok önálló fellépésük is volt a hazai szórakozóhelyeken. Debütáló lemezük BANG címmel idén januárban jelent meg, melynek dalait legközelebb Budapesten, az S8 Underground Clubban hallhatja élőben a közönség, ahol október 30-án a Kanadából érkező The Hazytones társaságában lépnek fel a KR3LL tagjai.

Facebook-esemény itt.

Hozzászólások