5ac4ff1c7a4065a2bab23437

Hallgass bele Billie Joe Armstrong új bandájának dalaiba

Megérkeztek az első dalrészletek a Green Day énekesének The Longshot névre keresztelt, feltehetőleg egy új zenekart takaró projektjétől.

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, Bille Joe Armstrong frissen feltöltött, és meglehetősen különös Instagram posztjaiból arra lehet következtetni, hogy a Green Day énekese új bandát alapított. A The Longshot elnevezéssel indított vállalkozásról egyelőre nincs túl sok információ - egy zártkörű Instagram fiók és az annak leírásában megelőlegezett lemezmegjelenés viszont egyértelműen arra utal, hogy zenei projktről van szó. Az albumról, mely a Love is for Losers címet kapta, csak annyit lehet tudni, hogy hamarosan érkezik, illetve most már az is biztos, hogy ugyanúgy punk rock stílusú anyag lesz rajta, mint a Green Day korongjain - Billie Joe ugyanis néhány órával ezelőtt közzétett két dalrészletet az Instagram oldalán. 

Hogy tematikailag mire lehet számítani? Ennek kapcsán csak sejtéseink lehetnek a lemez címe, illetve a feltöltött ízelítők mellé fűzött kijelentések alapján, melyek akár dalcímek is lehetnek. Az énekes az új projekt kapcsán egyre aktívabbnak tűnik a közösségi felületeken, biztos, hogy arra sem kell már túl sokat várni, hogy kiderüljön, mely zenészek vesznek részt az új vállalkozásban.

Gettin Loose! #thelongshot @longshot

Billie Joe Armstrong (@billiejoearmstrong) által megosztott bejegyzés,

 

Everyone’s depressed ... #thelongshot Billie Joe Armstrong (@billiejoearmstrong) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások