90532060_10159353495588368_4370351634266456064_o

Egymillió forinttal támogatják az EFOTT szervezői az egészségügyi dolgózók munkáját

Példaértékű felajánlást tettek az EFOTT szervezői.

A korornavírus-járvány megfékezése érdekében tett intézkedések felborították a világ rendjét. A rendelkezések miatt a szórakoztatóipar területén is nagyon sokan kerültek nehéz helyzetbe, a rendezvénystop bizonytalan helyzetbe hozta a hazai fesztiválok szervezőit is. Az EFOTT csapata ennek ellenére továbbra is dolgozik abban reménykedve, hogy a járványt sikerült belátható időn belül megállítani, a mai napon pedig példaértékű felajánlást tettek: a szervezők a fesztivál és s Hallgatói Önkormányzatok Országos konferenciájának nevében 1 millió forinttal támogatják a Szent László kórház dolgozóit.

"Az elmúlt napok során sokat gondolkoztunk, hogy azon felül, hogy teljes csapatunk szigorúan otthonról látja el feladatait, miként tudjuk még segíteni az orvosok és ápolók munkáját, akik nap, mint nap a saját életüket kockáztatják a betegekért, értünk, értetek? Ebből kifolyólag úgy döntöttünk, hogy a mai nap folyamán az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos konferenciájának nevében felajánlunk 1.000.000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára, mivel jelenleg ez a kórház felel elsősorban a koronavírussal fertőzött betegek ellátásáért. A kórházzal és alapítványával egyeztetve a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják. Az Alapítványnak a legkisebb összeg is hatalmas segítség az előttük álló időszakban, ezért kérünk titeket, ha tehetitek álljunk melléjük minél többen, mert nincs olyan összeg, ami ne segítene!
Kedvezményezett neve: Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11705008-29919907
Közlemény (opcionális, így követhetjük az összefogás mértékét): segítsünk együtt" - olvasható a szervezők közleményében.

Hozzászólások