placebo_2016head

Egy hét múlva érkezik a Placebo!

Októberben indult világkörüli turnéra a Placebo zenekar, hogy megünnepelje óriási sikerű debütáló albumuk megjelenésének 20 éves évfordulóját. A magyar rajongóknak sem kell már sokat várniuk - a csapat november 11-én koncertezik a Budapest Arénában!

Már csak hetet kell aludniuk a Placebo zenekar magyar rajongóinak és végre láthatják kedvenceiket a Budapest Aréna színpadán! A brit együttes a 20 Years of Placebo turné keretében koncertezik hazánkban, mely október 13-án, Dániában startolt és az első szakasza december 15-én, a londoni Wembley Arénában zárul majd. Bár a nyitóbulit az énekes egészségügyi állapotára hivatkozva sajnos néhány szám után leállították, azóta minden helyszínen rendben zajlottak a koncertek. A banda debütáló albumuk megjelenésének húszéves évfordulóját ünneplő jubileumi showjával november 11-én áll színpadra a Budapest Arénába.

ctx0gfbxgaa2me4

Brian Molko és csapata Zágrábból érkezik hozzánk a buli napján, a budapesti fellépésről pedig Bécsbe mennek majd tovább. A koncert felszerelését 5 kamion és 3 busz szállítja Európán belül, az építést reggel 7 órakor kezdik az Arénában, az utazóstáb munkáját itthon 50 magyar technikus segíti. Ahogy az utóbbi időben már szokássá vált, a színpad teljes szélességében egy óriási kivetítő adja majd a hátteret a 280 négyzetméteres pódium mögött. A produkció a show közben lézerágyúkat is használ majd. A zenekar saját szakáccsal utazik, és nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges ételekre, és hozzávalókra. Néhány szuperfood alapanyag mellett mandulatej és kókuszvíz is szerepel beszerzendő tételek listáján, alkoholt pedig egyáltalán nem kérnek a budapesti tartózkodásuk alatt.

A kapukat várhatóan 19 órakor nyitják meg a közönség előtt, 20 órakor lép színpadra a wales-i Joy Formidable formáció, majd 21 óra körül megkezdi a Placebo a 25 dalból álló programját hat kísérőzenésszel kiegészítve. A koncerten olyan klasszikus slágerekre is lehet számítani, mint az Every You Every Me, The Bitter End, Running Up That Hill, Song To Say Goodbye vagy a Pure Morning, de természetesen elhangzik majd a nemrég megjelent, Place For Us To Dream című válogatásalbumukat beharangozó legújabb, Jesus' Son című dal is.

A koncertre nem lehet behozni üveget, palackot, videókamerát, profi- vagy félprofi fényképezőgépet illetve hangrögzítő eszközt, beléptetéskor táska- és ruhaellenőrzést tartanak a kapuknál.

A november 11-i Placebo  koncertre jegyek már csak limitált számban kaphatók a www.livenation.huoldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

placebo_cd

Hozzászólások