HS_live_2019

Budapesten lép fel Harry Styles

Jövőre világkörüli turnéra indul és Magyarországon is fellép Harry Styles. A minden idők egyik legsikeresebb fiúcsapatában, a One Directionben ismertté vált brit énekes 2020. május 31-én ad szólókoncertet a Papp László Budapest Sportarénában.Harry Styles koncertsorozata jövő áprilisban indul az Egyesült Királyságban, érinti Európa és Észak-Amerika számos városát és Mexikóban zárul 2020 októberében. Hamarosan ázsiai, ausztráliai állomásokat is bejelentenek. Az európai részen az énekes előtt King Princess fog bemelegíteni - közölte a szervező Live Nation szerdán az MTI-vel.

Az énekes jövő május 31-én Budapestre Bécsből fog érkezni, ahol előző este lép fel.

A 25 éves brit előadó a One Direction fiúcsapat tagjaként lett ismert. Az együttes 2010 és 2016 között öt stúdióalbumot készített, ezek közül négy vezette a listát. Olyan hatalmas slágerek fűződnek a One Direction nevéhez, mint a What Makes You Beautiful, a Live While We're Young, a Best Song Ever, a Story of My Life vagy a Drag Me Down. A csapat csaknem kétszáz díjat söpört be és több mint 50 millió lemezt adott el világszerte.

Miután a One Direction 2016-ban bizonytalan időre leállt, a tagok szólóprojektekbe fogtak. Harry Styles első stúdiólemeze 2017-ben jelent meg, a rajta szereplő Sign of the Times-t a rangos amerikai Rolling Stone magazin az év kislemezének választotta. Második albumanyaga Fine Line címmel idén decemberben kerül a boltokba; a beharangozó Lights Up című felvétel videóját már több mint százmillióan látták/streamelték.

Harry Styles filmszínészként is ismert, szerepelt Christopher Nolan 2017-es háborús mozijában, a Dunkirkben.

(Forrás: MTI)

 

Hozzászólások