crazytown

BUDAPESTEN A CRAZY TOWN

Magyarországra látogat a CrazyTown. A Los Angeles-i zenekar új lemeze kapcsán indult európai turnéra – december 2-án Budapesten, a Dürer Kertben lépnek fel.

Hosszú szünet után új lemezt adott ki augusztus végén a Crazy Town. Az amerikai zenekar The Brimstone Sluggers című albumával koncertezik Európában – Budapesten december 2-án a Dürer Kertben találkozhat velük a közönség.

Az 1995-ben Bret Mazur és Seth Binzer által alapított Los Angeles-i zenekar a 2001-es korongjukon szereplő Butterfly című dalával vált közismertté – a számhoz készített videóklipet, melyben pillangók és jó testű csajok közt nyomják a szöveget a banda tagjai, idehaza is folyamatosan játszották a zenecsatornák. Az együttes második lemeze , a 2002-es Darkhorse fogadtatása nem volt túl jó, miután a kiadójuk kihátrált a projektből, egy időre pihenőre küldték őket. Hosszú szünet után 2011 őszén három új dallal jelentkezett a zenekar, de ismét kisebb leállásra kényszerültek, mivel 2012-ben az énekes Shifty Shellshock drogfüggőségének köszönhetően kómába esett.

 

A CrazyTown 2013-ban ismét stúdióba vonult – új dalaik egy részét tavaly nyáron több fesztiválon, köztük a Rock am Ringen és a Nova Rockon is bemutatták. A visszatérés olyan sikeres volt, hogy a csapat idén augusztusban kiadott egy új albumot – bár a The Brimstone Sluggers 13 dalával a gyökerekhez nyúlik vissza, egyben a Crazy Town újjászületése. A zenekar tagjai ezzel a lemezzel látogatnak el pályafutásuk során először Magyarországra – december 2-án, a Dürer Kertben láthatja őket a közönség. A Los Angeles-i banda előtt Strong Deformity zenél a színpadon. Jegyelővétel ITT.

 

Koncertdátumok:
Nov. 25. The Borderline – London, Anglia
Nov. 26. Ivory Blacks – London, Anglia
Nov. 27. Southamton Joiners – Southampton, Anglia
Nov. 28. Bedford Esquires – Bedford, Anglia
Nov. 29. Matrix – Bochum, Németország
Nov. 30. Linden Park – Potsdam, Németország
Dec. 02. Dürer Kert – Budapest, Magyarország
Dec. 03. Viper Room – Bécs, Ausztria
Dec. 06. Rock’n’Roll Arena – Romagnano Sesia, Olaszország
Dec. 07. Kammgarn – Schaffhausen, Svájc
Dec. 08. Le Batofar – Párizs, Franciaország
Dec. 30. Whiskey a Go Go – Hollywood, California

 

Hozzászólások