Screenshot_479

Budapest utcáin muzsikált a világhírű művész - videó

Budapesten időzött az elmúlt hetekben a 2Cellos egyik tagja.

DailyNewsHungary szúrta ki, hogy Budapesten járt a világhírű horvát zenész, Stjepan Hauser, akit a közönség elsősorban a 2Cellos gordonkaduóból ismerhet, amit még 2011-ben Luka Šulićcsal alapított, olyan kortárs zenészek műveit adoptálva, mint Michael Jackson, a Guns N’ Roses, a Muse és a U2. Hogy a magyar fővárosban járt, az abból derült ki, hogy a közösségi oldalára feltöltött néhány videót, amint épp Budapest utcáin zenél.

Advent első vasárnapján Hauser a Szent István-bazilikánál ragadott hangszert, ahol a Coldplay Viva La Vida című számát játszotta el, de a Parlamentnél felállított karácsonyfánál is muzsikált egy kicsit, ünnepi hangulatba hozva a járókelőket.

Hauser egyébként február 1-jére hirdetett koncertet a Budapest Arénában. Amennyiben a járványhelyzet úgy alakul és a kormányrendeletek engedik a rendezvény megtartását, a művész legújabb és az eddigi leglátványosabb showját élvezheti a közönség, melynek során Hauser egy hatalmas szimfonikus zenekarral lép színpadra, és amelyről a tervek szerint koncertfelvétel is készül.


View this post on Instagram

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

 

Tagshauser

Hozzászólások