metallica-2018-1024x576

Breaking: Tankcsapdát játszott a Metallica a Budapest Arénában - videó

Nagy meglepetést okoztak a Metallica tagjai a magyar közönségnek: egy Tankcsapda számot is eljátszottak április 5-én a Budapest Arénában!

Miután 4,25 millió forintot adományoztak a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, újabb meglepetéssel álltak elő a Metallica tagjai. A setlistbe becsempésztek egy magyar nótát is: a debreceni Tankcsapda zenekar "A legjobb méreg" című számát játszották el a színpadon! A dalt Robert Trujillo basszusgitáros magyarul énekelte, miközben Kirk Hammett gitározott.

Na, ez a metal! Elképesztő! Minden tiszteletünk a zenekaré!

A Tankcsapda tagjait, akik információink szerint maguk is ott voltak a Metallica koncertjén, nagyon meghatotta a dolog, azonnal meg is köszönték a Facebook-oldalukon a banda gesztusát.

A Metallica tagjai egyébként turnéjuk előző állomásain is készültek hasonló produkcióval - Prágában a Jozin z bazint, Bécsben pedig egy Falcótól a Rock me Amadeust tolták le. Az, hogy a budapesti koncertjükön egy Tankcsapda-dal mellett döntöttek, tökéletes választásnak bizonyult - ahogy a felvételen is látszik, a debreceni zenekar nótáit itthon mindenki kívülről fújja. Amellett, hogy ez egy csodálatus gesztus a magyar rajongók iránti tiszteletük kifejezésére, egyben főhajtás a Tankcsapda munkássága, illetve a magyar rockzene előtt.

Közben a Metallica már fel is töltötte a hivatalos YouTube csatornájára a felvételt:

Hozzászólások