Czutor - Divak_BogiA3fekvo_szovegnelkul_2_kicsi

Bogit látja vendégül Czutor Zoltán

Ötödik alkalommal hívja közös zenélésre és beszélgetésre egyik kedvenc díváját Czutor Zoltán. A Nyers és a Belmondo frontembere ezúttal április 8-án, pénteken 20.30-tól a budapesti Mika Tivadar Mulatóban látja vendégül Bogit, vagyis Dallos-Nyers Boglárkát.

Czutor Zoltán tavaly ősz óta havonta egyszer vendégül látja a hazai könnyűzenei élet egy-egy énekesnőjét. Az esteken a Belmondo dalszerző-frontembere és az est dívája dalt cserélnek, és egymás slágereit adják elő, de közös akusztikus produkcióval is készülnek, és feldolgozásokat is játszanak a kedvenceiktől. A játékos, kreatív örömzenélést jó hangulatú beszélgetés egészíti ki, amely során a művészek kendőzetlenül mesélnek magukról.

A Czutor és a Dívák című sorozat ötödik részének vendége Bogi, vagyis Dallos-Nyers Boglárka. A fiatal énekesnő nevét az Eurovíziós Dalversenyben ismerte meg a közönség: 2013-ban a Tükörkép című dallal az első elődöntőig jutott, 2014-ben viszont a We All című szerzeménnyel második helyen végzett a döntőben, és a dal rádiós sláger lett. Bogit több díjra is jelölték, egyebek mellett elnyerte a Fonogram-díjat „Az év felfedezettje” kategóriában. Pályafutását tavaly óta zenekarral folytatja Bogi & The Berry néven, és most már saját dalokat is előad magyar és angol nyelven. Az első ilyen szerzemény a Körút volt tavaly nyáron.

A Czutor és a Dívák sorozatban a zenés beszélgetés Bogival április 8-án, pénteken 20.30-kor kezdődik a budapesti Mika Tivadar Mulatóban.

Részlet a próbából:

A korábbi hónapokban Prieger Fanni, az Anima Sound System, Pásztor Anna, az Anna & The Barbies és Tarján Zsófia, a Honeybeast  és Galambos Dorina, a Mrs. Columbo énekesnője voltak a vendégek. A folytatásban pedig a tervek szerint hamarosan Vincze Lilla (Napoleon Boulevard) és Fábián Juli lesznek a Czutor és a Dívák sorozat főszereplőnői. Az estek állandó közreműködője Czutor Anett, a Honeybeast korábbi énekesnője.

Czutor---Divak_BogiA3fekvo

Hozzászólások