bochkorgabor-1000x567

Bochkor Gábor koronavírusos: otthonából jelentkezett be a rádiós - videó

Bochkor Gábor is elkapta a koronavírust. A Retro Rádió műsorvezetője a körülményekhez képest jól érzi magát, csak enyhébb tünetei vannak - írja a Blikk.

Bochkor Gábor szerdán reggel otthonról jelentkezett be a Retro Rádió reggeli műsorába, ugyanis éjjel hőemelkedésre ébredt és jobbnak látta, ha távol marad a stúdiótól. Bár a gyorstesztje negatív lett, a PCR-teszt kimutatta a koronavírus-fertőzést - tudta meg a Blikk. A lap megkeresésére Bochkor megerősítette a hírt és elmondta, hogy kedd óta hőemelkedése és gyenge izomfájdalma van, amire fájdalomcsillapítót szed. - A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok – tette hozzá.

A rádiós kollégáit a napokban tesztelik. Pénteken, azaz ma reggel pedig best of műsorral jelentkezik a stáb, melyben egy közös felkonf erejéig Lovász Lacival már be is számolt a műsorvezető a kialakult helyzetről. Közben mindenkinek felállítják a szükséges technikát az otthonában, hogy hétfőtől zavartalanul bonyolíthassák az adásokat. - Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba – hangsúlyozta a lapnak Bochkor, akinek az ATV-n futó műsora, a #Bochkor felvétele is elmaradt, így a héten ott is best of adást láthatnak a nézők.

A reggeli bejelentkezést itt tudja visszanézni:

Hozzászólások