IMG_7836

Lebetegedtek az EDDA tagjai, Pataky kórházba került

A Blikk úgy tudja, az EDDA Művek több tagja is lebetegedett: Pataky Attila kórházban van, Kicska László karanténba került, és Gömöry Zsolt sincs túl jól - írja a lap. 

Lebetegedtek az Edda tagjai - írja a Blikk. A lap információi szerint a rockzenekar frontemberét a Szent László Kórházban kezelik, Kicska László karanténban van, de Gömöry Zsolt sem érzi túl jól magát. Miután egyesek arról informálták, hogy a koronavírus-járványnak is köze lehet a dologhoz, a Blikk munkatársa megkereste a bandatagokat, akik a következőt mondták:

– Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell – magyarázta Gömöry Zsolt a rockegyüttes billentyűs zeneszerzője, aki azt is megerősítete, hogy Pataky Attila kórházban van.

A frontembert szintén elérte a lap: – Nagyon nem vagyok jól – mondta Pataky, hozzátéve: – Persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is.

Kicska, a banda basszerosa csak annyit mondott, nehéz időszakon megy keresztül, Alapi István gitáros és Hetényi Zoltán dobos pedig szerencsére jól vannak.

Úgy tűnik, az EDDA Művek tagjai mellett Pataky fia is betegeskedik: Gergő az Akváriumban lépett volna fel a hétvégén, ám rosszullétre hivatkozva lemondta a koncertet. A rendezvény szervezője a Blikk megkeresésére annyit mondott, az énekesnek gyomorrontása van.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk a zenészeknek!

/Nyitókép: Pogonyi Nóra

 

Hozzászólások