park_altalanos_3

Az űrbe repít a Budapest Park idén: ilyen lesz a nyolcadik szezon

A húsvéti hosszúhétvége után kipihenve indulhatunk neki a Budapest Park nyolcadik szezonjának, amely megjelenésében egy intergalaktikus világba kalauzolja majd a közönséget. Ráadásul igen erős nyitányra lehet számítani: a Fővárosi Rapcirkusz bontja a kapukat április 25-én, érkezik a Vad Fruttik, április 27-énpedig Rúzsa Magdi is színpadra áll.

Mint ahogy azt már megszokhattuk, a Budapest Park évről évre új ruhába öltözik. Idén sem lesz ez másként: a nyolcadik szezon a Planet 8 fantázianevet kapta, és egy egészen új, idegen világot mutat majd be. Persze nem kell megijedni, hiszen ismerős arcok így is bőven akadnak a szórakozóhelyen.

A nyitónapon, április 25-én a hazai hip-hop szcéna allstar csapata, a Fővárosi Rapcirkusz indítja a szezont. Elég ritkán fordul elő, hogy egy színpadon láthatunk olyan arcokat, mint a Punnany Massif, az Irie Maffia, Saiid, a Hősök, Dopeman, az Animal Cannibals, a Follow The Flow, Mikee Mykanic, a Sör és Fű, az NKS, Q-Cee, Mr. Die és a Vörösmarty Téri Betyárok. A grandiózus nyitópartyn a szabadszájú rapperek ráadásul nagyzenekaros kísérettel mondják meg a tutit. A produkció után kezdetét veszi a város egyik legkedveltebb hiphop bulisorozata, a Queens Party, azon belül is az Oldschool Edition - DJ Nara, Gerysson & Endy pakolja majd a legkúlabb zenéket.

Április 26-án a Vad Fruttik csap a húrok közé, a zenekarhoz a Konyha triója csatlakozik aznap este. A koncert után indul a Lidocain Night, a legmenőbb magyar alterzenékkel.

Április 27-én Rúzsa Magdi áll színpadra, aki a Parkban adja az egyetlen fővárosi koncertjét idén. Vendége egy fiatal tehetség, Zävodi lesz, a koncert után pedig a Pressplay csapata veszi át az irányítást, hogy helyszínt videódiszkó tánctérré alakítsa.

A Budapest Park – Planet 8 fejezetében rengeteg meglepetés vár a közönségre, a különleges hazai koncertek mellett legendás nemzetközi világsztárokból sem lesz hiány.

További információk pedig a hamarosan szintén megújuló Budapest Park honlapon találhatóak.

 

 

Hozzászólások