As Lions

Az As Lions csapata lép fel Budapesten az Alter Bridge előtt

Október 22-én a Budapest Arénában lép fel az Alter Bridge. A banda koncertje előtt a londoni As Lions melegíti a közönséget.

Amikor 2015-ben az As Lions összeállt, az énekes, Austin Dickinson azt a célt tűzte ki maguk elé, hogy a legnagyobb, legvagányabb hard rock zenét tolják, amit csak tudnak. Az ötfős londoni banda egy évvel később már első EP-je, az Aftermath megjelenésének örülhetett. Indulásuktól teltházas koncerteket adtak Angliában, egyre nagyobb helyeken és ambíciókkal, sok pozitív sajtóvisszhanggal, valamint egyre növekvő és elkötelezett rajongói bázissal. Ez a villámstart meg is hozta az amerikai lemezszerződést, így debütáló albumuk már az Államokban készült.

Bruce Dickinson fiának csapata mégis a koncerteket részesíti előnyben, ahogy megfogalmazták:

"Élőben játszani olyan, mint valami fura terápia. Mint ha levennéd a táskád a hátadról, és kilépnél a napi gondjaidból. Szeretnénk, ha ezt át tudnánk adni mindenkinek, aki eljön a koncertjeinkre."

As Lions

Az As Lions már útrakész, alig várják, hogy erőteljes fellépéseikkel eljussanak minden rajongójukhoz - például október 22-én a Budapest Arénába, az Alter Bridge előzenekaraként.

Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

Hozzászólások