zaporozsec_8667ff2JPG

A Zaporozsec ismét tövig nyomja a gázt: az Akváriumban startol a zenekar turnéja

Az immáron aranylemezes Zaporozsec zenekar az év elején sem pihen - gőzerővel folynak a 2020-as turnéjuk, és az azt nyitó Akvárium-koncertjük előkészületei. Emellett Varga Bence is készül élete eddigi legnagyobb élményére, melynek első jelei ihlették azt a nótát, amivel A Dal című műsorba a zenekar bekerült. 

Találj rám címmel jelent meg decemberben a Zaporozsec legújabb dala, amivel a zenekar közel 600 nevező közül bejutott az ország legnépszerűbb dalversenyébe, A Dal 2020-ba, amelyben a Duna Televízió idén is a nézőkkel közösen keresi az év magyar slágerét. Bár a csapat az első válogatóban sajnálatos módon kiesett, még versenyben van az év akusztikus felvétele és az év dalszövegírója díjért.

Talán nem mindenki tudja, hogy a Találj rám című dal szövegét az első szívdobbanás inspirálta, amit a  Zaporozsec énekes-gitárosa, Varga Bence hónapokkal ezelőtt hallott először. Februárban születő kislányának életjelei voltak ezek.

A televíziós dalverseny mellett az együttes, melynek a ko recordsnál megjelent Pixelek című második lemeze év végén aranylemez lett, teljes erőbedobással készül a 2020-as turnéjára. A tavasszal induló koncertsorozat első állomása március 14-én a budapesti Akvárium klubban lesz, ahol a csapat egy megújult műsorral áll a közönség elé: az est folyamán a már ismert slágerek és a Találj rám című nóta mellett új dalok is elhangzanak majd. Nemcsak a repertoárban, hanem a hangzásban is lesz változás, az eseményen ugyanis vendégzenészek és barátok is csatlakoznak a zenekarhoz, sőt lesznek olyan pillanatok is, amikor a Zaporozsec legénységén kívül még nagyon sokan érkeznek a színpadra. A zenészek célja, hogy a megújult produkcióval egy új szintre emeljék a koncertélményt a közönség számára.

 

Zaporozsec Facebook: https://www.facebook.com/Zaporozsec

Jegyek a turnényitó koncertre: https://akvariumklub.hu/programok/zaporozsec/

 

Hozzászólások