Junkies / Keresztes Viktor, Riki Church, Szekeres András, Barbaró Attila

25 éves a Junkies: exkluzív kiadvánnyal és jubileumi szuperbulival ünnepel a zenekar

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli idén a Junkies.  – április 5-én egy új dalokkal kiegészülő, extra hosszú best of kiadványt jelentet meg, június 15-én pedig egy nagyszabású, a banda pályafutásán átívelő születésnapi koncertet ad a budapesti Barba Negra Trackben. A friss albumot április 9-én a budapesti Hard Rock Caféban dedikálják a zenészek.

Már előrendelhető a JUNKIES új korongja, mely a "Negyedszázad kockázat és mellékhatás" címre hallgat. Az EDGE Records gondozásában megjelenő, április 5-től elérhető best of lemez 13 újravett klasszikus nóta mellett 6 új szerzeményt is tartalmaz. A zenekar utoljára 2016-ban adott ki stúdióalbumot, így szinte biztos, hogy a friss hangzásban megszólaló slágerek és a vadonatúj dalok kellőképp megalapozzák a jubileumi évben várható koncerteket.

2a5580960a24ecb084468918a0d06cff

„Mindenképp egy olyan kiadvánnyal szerettünk volna előrukkolni, amely valamilyen szinten felöleli az elmúlt negyedszázadot, de egyben újat is ad a közönségnek. Ezért döntöttünk úgy, hogy néhány friss szerzeménnyel kiegészítjük az évforduló kapcsán rögzített best of albumot” – mondja Szekeres András, a banda frontembere. „A lemez egyik érdekessége, hogy a rajta szereplő nóták közül Riki Church, sőt ezúttal a dobosunk, Keresztes Viktor is énekel egyet, ráadásul egy igen hosszú, összesen 73 perces anyagot sikerült összeraknunk – alig fértek rá a dalok a CD-re.”

Az új albumot április 9-én exkluzív akusztikus minikoncerttel egybekötve dedikálják a budapesti Hard Rock Caféban a Junkies tagjai, június 15-én pedig nagyszabású születésnapi bulira készülnek a Barba Negra Trackben. A 2019-es év innentől kezdve egészen december végéig a negyedszázados jubileumról szól, amit a friss lemezre építve, egy látványban is megújult produkcióval tesznek még különlegesebbé a fellépések alkalmával a zenészek.

Az április 5-én érkező korong előfutáraként máris itt az első dal a lemezről, amit egy szöveges videóval tett közzé a banda a YouTube-on.

Junkies: Negyedszázad kockázat és mellékhatás dallistája:

Szték

A szerelmedtől lettem ilyen

Vesztettél

Ennyi kell

Mi vagyunk a többség

Már csak a pénzért csinálom

Nincs pardon

Miattad iszom, te állat

Bitter Candy

A drog az rossz

Halacska

Maszk

Recseg-ropog a rendszer

Mese

Ne ébressz fel

Hiba van

Minden álmom

Szerelmes vagyok

Béke tér

Junkies - Negyedszázad kockázat és mellékhatás DIGI CD előrendelés:

junkies.hu/negyedszazad/

Junkies 25 – Lemezdedikálás, Hard Rock Cafe-esemény:

www.facebook.com/events/2002839829838402/

Junkies 25 Barba Negra Facebook-esemény:

www.facebook.com/events/422665048477794/

 

 

Hozzászólások