unnamed (10)

Indul a jegyértékesítés Ed Sheeran szigetes koncertjére

A 2019-es Sziget nyitónapjára október 25-én 10 órától lehet jegyet kapni, amit azért fontos tudni, mert Sheeran turnékoncertjeire általában nagyon gyorsan elfogynak a belépők - volt olyan helyszín, amely 2 óra alatt teltházas lett.

Szeptember végén többállomásos koncertturnét jelentett be Ed Sheeran 2019-re. A stadion- és arénakoncertek mellett mindössze két fesztiválon lép fel az énekes - bombaként robbant a hír, mikor kiderült, hogy ezek közül az egyik a Sziget lesz. Sheeran a rendezvény nyitónapján, augusztus 7-én lép fel.

A turné állomásaira rohamosan fogynak a jegyek, javarészt már mind telt házas. A szigetes koncertre október 25-én délelőtt 10 órától lehet jegyet kapni, ráadásul az első 5000 db-ot early bird áron.

„Miután 7, 5 és 3 napos bérleteket is árulunk, amibe beleeshet az első nap, ezért csak limitált mennyiségű napijegyet tudunk kiadni Sheeran koncertjére” – mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője, hozzátéve: a Sziget nyitónapja jövőre már teljes nap lesz, azaz az Aréna és az A38 is üzemelni fog.

Hozzászólások