chris-cornell-dead

Családtagok, barátok és zenésztársak búcsúztak pénteken Chris Cornelltől - fotók

Családtagok, zenésztársak, hírességek érkeztek pénteken a Los Angeles-i Hollywood Forever temetőbe, hogy leróják tiszteletüket Chris Cornell előtt, miközben végső nyugalomra helyezik az tragikusan hirtelen elhunyt énekes hamvait.

A TMZ információi szerint a zártkörű temetési szertartáson Brad Pitt, Pharrell, Dave Grohl, Lisa Marie Presley, Dave Navarro, Jimmy Page, Courtney Love, Gavin Rossdale, James Franco, Christian Bale, Josh Brolin, Billy Idol, Joe Walsh, Lars Ulrich és James Hetfield is tiszteletét tette.

Tom Morello, Pearl Jam csapatából Jeff Ament és Matt Cameron, a Linkin Park együttesből Chester Bennington és Brad Delson, a Soundgarden tagjai közül Kim Thayil és Brolin mondott beszédet.   Chester Bennington és Brad Delson a Hallelujah-t adta elő a szertartáson.    Chris feleségét szerettei támogatták a szertartás alatt. Természetesen Cornell mindkét zenekarának, az Audioslave és a Soundgarden csapatának tajai is mind jelen voltak.

A temetési szertartás után a rajongóknak is lehetőségük van elbúcsúzni az énekestől.

 Néhány nappal ezelőtt Chris felesége, Vicky nyílt levélbe öntötte a férjével és a történtekkel kapcsolatos érzéseit. Az írás, mely szívbemarkolóan tárja elénk, mennyire szerette az énekest, a billboard.com oldalán jelent meg. "Mindig azt mondtad, megmentettelek, hogy miattam vagy életben, egyébként nem lennél. Ragyogott a szívem, mikor boldognak, élettelinek és motiváltnak láttalak. Hogy izgalomba hoz maga az élet." (...) Sajnálom, édes szerelmem, hogy azon az éjszakán nem láttam, mi történik veled. Sajnálom, hogy egyedül voltál, és tudom, hogy nem voltál önmagad, édes Christopherem. A gyermekeid is tudják, békében nyugodhatsz." Vicky a levélben megígéri, hogy feláll és gondját viseli a gyermekeiknek, hogy minden nap gondol a férjére és harcolni fog érte. - "Igazad volt, mikor azt mondtad, lélektársak vagyunk. Úgy tartják, azok az utak, amelyek keresztezték egymást, újra találkoznak majd. Tudom, hogy jössz és ismét megtalálsz. Itt foglak várni." "Jobban szeretlek, mint a szerelem történelmében bárki más, aki valaha bárkit is szeretett vagy ezután szeretni fog."   

Hozzászólások